Tuinkamers verlengen het buitenseizoen

Luxe Tuinkamers

 

We brengen graag veel tijd buiten door. Maar waarom slechts selecte momenten in het jaar van uw tuin genieten, als dit ook het hele jaar door kan? Met een tuinkamer van Vitrona wordt het terras een deel van uw leefruimte. U creëert niet alleen extra woonruimte, maar ook een nieuwe lievelingsplek in uw woning.

 

Personalisatie-mogelijkheden

Met een tuinkamer van Vitrona houdt u controle over de hoeveelheid zon, schaduw en wind, zodat verlengt u niet alleen het buitenseizoen, maar het hele jaar door meer geniet van het buitenzijn. De terrasoverkappingen en tuinkamers van Vitrona hebben een tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden. Zo kunt u uw tuinkamer naar een nog hoger niveau tillen door o.a. sfeervolle led-verlichting, terrasverwarming en ingebouwde speakers toe te voegen. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen veranda kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping- en veranda-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in veranda's en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!