Wij staan voor u klaar

Inmeten en montage

 

Wij hechten waarde aan onze manier van werken. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren hoge kwaliteit in zowel inmeten, montage als nazorg. Daarnaast ontvangen zij zowel interne als externe opleidingen om hun kennis en vakmanschap op topniveau te krijgen en houden. Zo kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren. 

 

Onze vakmensen komen bij u langs

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Naar aanleiding van uw bezoek aan een van onze showrooms of na telefonisch overleg, maken wij een afspraak om bij u op locatie te adviseren over de mogelijkheden. Op dat moment nemen wij ook direct de maatvoeringen op. Hierna maken we een afspraak voor de montage. De duur van een montage hangt af van meerdere factoren, zoals het type product, de hoeveelheid en de montagesituatie.

  

ROMAZO keurmerk

Vitrona is lid van ROMAZO. Dit is een streng keurmerk, maar ook een mooi keurmerk. Wij leiden onze medewerkers speciaal op om aan dit keurmerk te voldoen en houden hun kennis en vakmanschap op topniveau door ze trainingen en cursussen te laten volgen. ROMAZO willen wij graag als partner omdat we voor dezelfde waardes staan: hoge kwaliteit in zowel product, montage als nazorg. Lees hier meer over het ROMAZO keurmerk.

KWALITEIT

Dankzij onze ervaring hebben wij voor u een selectie gemaakt van een kwalitatief productaanbod. Dit zorgt ervoor dat onze basismodellen al van zeer goede kwaliteit zijn.

BEKIJK ASSORTIMENT>

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

SHOWROOM

Onze twee uitgebreide showrooms bieden u een unieke en stijlvolle presentatie voor de ultieme productbeleving. En, parkeren kunt u voor de deur.

BEKIJK SHOWROOMS >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!