Vitrona, sinds 1979 een begrip!

Over ons

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers. 

Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het u ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieën demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.

Jack, Terry & Mark

 

sinds 1979

Vitrona, uitgegroeid tot een vakkundig en mooi familiebedrijf, kiest altijd voor kwaliteit. Niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijven, horeca, appartement- en zorgcomplexen in heel Zuid-Holland. Iedere stap denken wij met u mee in zowel een duurzame als een passende oplossing.

Productbeleving en service staan bij ons tijdens het gehele proces centraal. Van oriëntatie in onze showroom, een 3D-visualisatie van uw project, persoonlijk advies bij uw thuis of bij uw bedrijf tot aan onze montage en service. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor kleine en grote projecten. Download hieronder de Vitrona folder om nog meer over onze producten en ons bedrijf te weten te komen.

DOWNLOAD FOLDER

Onze mensen

Bekijk ons team

Vacatures

Bekijk vacatures

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!