Bijzonder functioneel en smaakvol

Lamellen terrasoverkapping

 

Een lamellen terrasoverkapping heeft een kantelbare lamellendak die volledig is af te sluiten, maar ook in zijn geheel geopend kan worden. In gesloten toestand is de overkapping waterdicht en windbestendig. Dus ook met een spatje regen kunt u lekker blijven barbecuen! De lamellen kunnen naar de stand van de zon gekanteld worden om de hoeveelheid zon en schaduw te regelen. Met een lamellen overkapping wordt uw terras een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven.

 

Op maat gemaakt voor elke situatie

De lamellen overkappingen zijn er in diverse standaard afmetingen, maar kan zeker ook op maat gemaakt worden voor elke situatie.  Kom gerust eens langs een van onze showrooms voor meer informatie en advies. U kunt ook gebruik maken van de online configurator van Renson om de mogelijkheden van een overkapping te bekijken en een eigen 3D visualisatie van uw toekomstige overkapping te configureren.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!