Elegant, maar toch eenvoudig

Verticale jaloezieën

 

Elegant, maar toch eenvoudig. Dat zijn onze verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën van Vitrona hebben een mooie lichtregulering en kunnen privacy creëren wanneer u daar behoefte aan heeft. Met verticale jaloezieën kunt u de hoogte van een ruimte benadrukken. Verticale jaloezieën zijn een ideale toepassing voor bijvoorbeeld grote raampartijen of schuifdeuren. Ook in een kantoorpand is het een ideale oplossing voor de ramen.

 

Brede collectie kleuren en materialen

In onze showrooms vindt u een brede collectie aan stoffen, kleuren en materialen. Ook hebben we lamellen in verschillende transparanties en breedtes. Wilt u weten welke combinatie voor uw ruimte de mooiste is? Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs en wij kijken graag met u mee. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!