Fuctionele sfeermakers

Vouwgordijnen

 

Vouwgordijnen zijn functionele sfeermakers. Een echte eyecatcher in uw woning. Een vouwgordijn heeft een bepaalde elegantie, het is een bijna een stijlicoon in uw woning. Door een brede keuze aan rijke stoffen, patronen en texturen, is er altijd een passende oplossing voor uw ramen. U kunt spelen met de lichtinval door een stof te kiezen die meer of minder licht doorlaat.

 

Klassiek of trendy

Door de brede keuze in stoffen en texuteren maakt een vouwgordijn op het ene moment een klassieke indruk en in een andere stijl wordt het juist een trendy vorm van raamdecoratie. Wilt u weten wat voor u de mooiste oplossing is? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!

Showroom Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

 0174 - 631 125
info@vitrona.nl
icon whatsapp oranje  stuur ons een be
richt via WhatsApp
Contact opnemen

Showroom Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

 010 - 511 95 00
info@vitrona.nl
  stuur ons een bericht via WhatsApp
icon whatsapp oranje
Contact opnemen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Sociale media