creëer een sfeervolle en aangename plek


Gratis adviesgesprek

Knikarmschermen

 

Met de knikarmschermen van Vitrona houdt  u de regie over de hoeveelheid schaduw en zoninval. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Overdag kunt u relaxen in de koele schaduw en 's avonds kunt u langer genieten van het buiten zijn door de warmte die blijft hangen onder het knikarmscherm. Met een knikarmscherm creëert u niet alleen een sfeervol terras, maar ook een aangename plek waar het heerlijk ontspannen is. Bekijk ons uitgebreide knikarmscherm-assortiment in onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

 

Knikarmscherm voor iedere smaak 

Wij denken graag met u mee om het juiste knikarmscherm, met het juiste doek in een passende kleur, uit te kiezen voor uw woning. Door de draagconstructie van de cassette en de knikarmen behoudt u een vrije doorloop onder het zonnescherm. Een ideale oplossing dus voor uw terras. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden: handbediening, elektrische bediening of geautomatiseerde bediening.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende Knikarmscherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in knikarmschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!