Aangenaam in de schaduw

Zonwering

 

De kwalitatief hoogwaardige zonwering van Vitrona biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte. Overdag kunt u relaxen in de schaduw en 's avonds kunt u langer genieten op het terras vanwege de warmte die blijft hangen onder het zonnescherm. Maak van uw terras een aangename plek om te ontspannen met zonwering van Vitrona.

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn de ideale zonwering voor uw terras. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw.

Bekijk meer

Markiezen

Onze markiezen passen bij zowel een klassieke als moderne bouwstijl en zijn een ware blikvanger van uw pand.

Bekijk meer

Uitvalschermen

Onze Vitrona uitvalschermen hebben windvaste armen, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld hogere gebouwen.

Bekijk meer

Serre zonwering

Wilt u dat bij zonnig weer uw serre of veranda niet te warm wordt? Kies dan voor Vitrona serre zonwering.

Bekijk meer

Screens

Screens bieden u bij grote glasoppervlaktes de ideale oplossing om de zon buiten uw woning te houden. Onze screens zorgen voor een ideale daglichtregeling.

Bekijk meer

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën houdt u de warmte buiten, maar laat u wel daglicht binnen. De lamellen geven u de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval, zodat u zich niet opgesloten voelt.

Bekijk meer

Als wonen genieten wordt

 

Genieten in de schaduw

Voor iedere woning hebben wij passende zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste kleuren en oplossingen. Ons uitgebreide zonwering-assortiment bestaat o.a. uit knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en serre zonwering. Met zonwering van Vitrona houdt u zoninval en hitte buiten en creëert u een sfeervol terras waarbij u zelf de hoeveelheid schaduw bepaalt.

 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!