Verduisterend, isolerend en inbraakvertragend

Rolluiken

Wist u dat rolluiken zowel inbraakvertragend als isolerend werken? Met rolluiken bespaart u tot wel 40% op uw energieverbruik en schrikt u potentiële inbrekers af! In de winter blijft de warmte door de isolerende werking van de rolluiken lekker binnen. Rolluiken zorgen op veel fronten voor een comfortabele leefomgeving. Het product kent vele voordelen: inbraakvertragend, energiebesparend, zonwerend, lichtwerend en geluidswerend. 

 

Terugtrekken in een koele omgeving

Natuurlijk geniet u graag van de zon, maar tijdens de warme zomerdagen is niets zo lekker als je terugtrekken in een koele omgeving. Wist u dat rolluiken van Vitrona de beste zonwerende eigenschappen hebben vergeleken met andere zonwerende oplossingen? Een rolluik is uitstekend zonlicht en warmte werend. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende rolluik-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in rolluiken en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!