Acties en voordeel

Jubileum acties: tot wel €250 korting op diverse producten

Vitrona bestaat 40 jaar! Een prestatie van formaat. Het bedrijf heeft letterlijk én figuurlijk alle stormen in de afgelopen decennia doorstaan. Dat heuglijke feit is misschien wel karakteriserend voor onze producten: onder alle weersomstandigheden sterke en stabiele terrasoverkappingen en zonwering, die bijdragen aan een fijn binnen- maar zeker ook rijk en gezellig buitenleven.

Lees meer...
ACTIE € 200 korting op knikarmschermen

Actie: € 200 korting op een Luxaflex® knikarmscherm

Voor u het weet is het weer zomer! Daarom hebben wij nu al een mooie actie: € 200 korting op een Luxaflex® knikarmscherm. Zomer betekent weer langere en warmere dagen, wie wil er dan niet comfortabel buiten zitten? 

Lees meer...

Actie: € 100 korting op alle windvaste screens van Roma

Ontvang nu bij aankoop van een ROMA windvaste screen €100.- korting op elk screen! De windvaste screens van Roma kunt u met een gerust hart de gehele dag naar beneden laten, want ze kunnen zelfs windsnelheden to 120km per uur aan. Door de speciale 'ritssluitingen' is deze zonwering ook geschikt voor hoger gelegen ramen. 

Lees meer...
Vitrona Luxaflex Hor

Actie: elke 2e hor voor de halve prijs

U krijgt nu op elke tweede hor van Luxaflex® maar liefst 50% korting*. Geïnteresseerd in deze mooie actie? Kom dan snel eens langs in een van onze showrooms en vraag naar de voorwaarden! De actie loopt t/m 30 april.

Lees meer...

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.Showroom

Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671CL Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

 

Showroom

Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652XA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

Wilt u advies bij de aanschaf van uw zonnescherm?
Neem contact op