Extra comfort en uitstraling

Serre zonwering

 

Wilt u dat bij zonnig weer uw serre of veranda niet te warm wordt? Kies dan voor Vitrona serrezonwering. Niet alleen werkt het systeem als een warmte-reducerend schild, onze serrezonwering verhoogt ook de uitstraling en het comfort van uw serre.

 

Verkoeling in uw serre

Uw Vitrona serrezonwering bestaat uit een uniek gevormde kast met daarin het doek. Geleiders trekken met een motor het doek over uw serre, dit noemen we de zgn. bovenmontage. Er zijn ook toepassingen mogelijk waarbij het doek onder het glazen doek gemonteerd worden, de zgn. ondermontage. Door de vrije ruimte tussen doek en glas is de luchtcirculatie gewaarborgd en blijft het dak en dus uw serre of veranda heerlijk koel.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!