Keurmerk

Vitrona is lid van ROMAZO. Romazo is een keurmerk die zorgt dat u als eindgebruiker zorgeloos kunt genieten van de producten die geleverd zijn door leveranciers die aangesloten zijn bij deze organisatie. Bedrijven die bij Romazo zijn aangesloten hebben vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het keurmerk focust zich op de productgroepen zonwering, rolluiken en buitenleven, een organisatie die dus precies in ons straatje valt. Wanneer u voor Vitrona kiest staat u straks niet meer voor verrassingen. U kunt dan rekenen op meerdere zekerheden waar wij aan hebben moeten voldoen om het Romazo keurmerk te krijgen. Denk hierbij aan:

Vijf jaar garantie

U heeft maar liefst vijf jaar garantie op het geleverde/ gemonteerde materiaal.

Professionele installatie

Al onze monteurs hebben VCA en zijn NEN-3140 gecertificeerd. Daarnaast ontvangen zij zowel interne als externe opleidingen om hun kennis en vakmanschap op topniveau te krijgen en houden.

Zekerheid van levering en installatie

Bij de meeste bedrijven moet u een aanbetaling doen voordat u de producten in bestelling kunt zetten. Bij Vitrona heeft u de garantie dat deze betaling wordt gewaarborgd.

Maatschappelijk verantwoord

Bedrijven die ondernemen met oog voor mens en omgeving. Al het bedrijfsafval proberen wij zo goed mogelijk te scheiden en wij sponsoren meerdere lokalen initiatieven.

Hoge kwaliteit in product, montage en nazorg

ROMAZO is een streng keurmerk maar ook een mooi keurmerk om naar te streven. Wij leiden onze medewerkers speciaal op om aan dit keurmerk te voldoen en houden hun kennis en vakmanschap op topniveau door ze trainingen en cursussen te laten volgen. ROMAZO willen wij graag als partner omdat we voor dezelfde waardes staan: hoge kwaliteit in zowel product, montage als nazorg. 

 

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!