Insecten buiten houden en frisse lucht naar binnen laten

Horren

 

Niks zo vervelend als een zoemende mug om je heen als je slaapt! Wilt u insecten buiten houden en tegelijkertijd frisse lucht naar binnen laten? Dan zijn horren onmisbaar. Vitrona biedt een horsysteem voor elk type raam of deur. Gaat u voor praktische? Dan voldoet onze inzethor. Wilt u liever nagenoeg onzichtbaar gemonteerde horren? Kies dan voor de rolhor voor deuren of ramen. Hiermee opent en sluit u gemakkelijk de hor.

  

Soorten horren

Plisséhordeur

De plisséhordeur is handig bij uw achterdeur, schuifpui of openslaande deuren of als u kleine kinderen of dieren heeft.

Schuifhordeur

De schuifhordeur is zowel chique als comfortabel.

Vaste hordeur

Met de vaste hordeur heeft u een effectief systeem voor deuren die de hele dag open staan, zoals een tuin- of achterdeur.

 

Kortom; keuze genoeg! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs, dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie en horren-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!