Wij houden u up-to-date

VITRONA: Het beste zonweringsbedrijf van Zuid-Holland

1 november 2021 was het zover, de uitslagen van de verkiezing ‘Zonvakker van het jaar 2021’ werden bekend gemaakt. Een gezellige en vooral spannende dag in Hotel Papendal te Arnhem, waar de verkiezing plaatsvond… Geweldig nieuws! Vitrona mag zich het beste zonweringsbedrijf van de provincie Zuid-Holland noemen!

Lees meer...

Nieuw: Heaters van Heatsail

Zoals u op de foto’s kunt zien, de heaters van het merk Heatsail zijn een lust voor het oog. Geschikt om te plaatsen in uw terrasoverkapping of tuinkamer, maar ook gewoon onder een knikarmscherm of zelfs open en bloot in uw tuin, alles is mogelijk. Het stoere en moderne design past in werkelijk iedere setting door ruime kleurkeuzes. Zo past Heatsail perfect in onze missie; U stijlvol en langer laten genieten in de buitenlucht.

Lees meer...

Nieuwe duurzame doekencollectie gemaakt van gerecycled pet!

Met de collectie modern basics blue heeft onze partner Weinor ‘s werelds eerste collectie duurzame zonweringsdoeken van 85% gerecycled pet op de markt gebracht. Mede dankzij de betere milieubalans in de productie op het gebied van energieverbruik, co2 uitstoot en waterverbruik zijn deze doeken de duurzaamste keuze op de markt.

Lees meer...

Showrooms Vitrona vernieuwd

Beide showrooms van Vitrona zijn voorzien van een metamorfose, vorig jaar hebben wij de buitenkant van het pand in Naaldwijk en de binnenkant van de showroom in Berkel en Rodenrijs aangepakt. Dit jaar hebben wij precies het tegen overgestelde uitgevoerd. 
 
Lees meer...

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!