Wij houden u up-to-date

Genieten met een terrasoverkapping

Wij hebben weer een nieuwe blog geschreven met nu 5 activiteiten die u kunt doen onder een overkapping. Zoals Renson, één van onze leveranciers, zegt: "Ons advies brengt je eenvoudig tot de juiste keuzes om het hele jaar door mooie momenten buiten te beleven" Ongeacht het weer kunt u door middel van een terrasoverkapping ieder seizoen van het jaar genieten van het buitenleven.

Uitnodiging Zonweringshow bij Vitrona

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staat de showroom van Naaldwijk volledig in het teken van al onze zonweringproducten. Tijdens deze dagen richt Vitrona zich op het verstrekken van advies over de ideale zonwering die aansluit bij de stijl van uw woning en uw wensen.

Vitrona sinds 1979

Op 17 oktober 1979 is Vitrona ontstaan, een naam die is samengesteld uit ‘Vit’ van vitrum, de Latijnse naam voor glas, ‘Ro’ van Rozenburg en ‘Na’ van Naaldwijk, de woonplaatsen van de twee oprichters. Sinds de start van Vitrona is het bedrijf 3 keer verhuisd, maar nooit verder dan 300 meter van elkaar vandaan.

Biodiversiteit bij Vitrona Berkel en Rodenrijs

Biodiversiteit bij showroom in Berkel en Rodenrijs

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Vitrona. En met dat punt in het zicht hebben wij onlangs bij onze showroom in Berkel en Rodenrijs gewerkt aan de biodiversiteit. Samen met onze buren VanderHelm bedrijven hebben we aan de voorkant van ons pand een bloemenweide gecreëerd voor tientallen soorten insecten.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!