Maak van uw terras een tuinkamer

Glazen terrasoverkapping

 

Een groter deel van het jaar buiten doorbrengen? Dit kan met de glazen terrasoverkappingen van Vitrona. Met de optionele zonwering onder of boven het glas bent u verzekerd van een koele plek tijdens warme zomerdagen en van meer amibiance in de avonduren. Verder behoudt u met een glazen overkapping een lichte woonkamer. Maak van uw terras een extra stukje leefruimte met de glazen terrasoverkappingen van Vitrona.  

Terrasoverkapping met glazen wand

Maak uw glazen overkapping extra comfortabel door de overkapping uit te breiden met een glazen schuifwand. Zo creëert u een aangename plek waar het ook in de herfst en winter, met een zonnetje, al snel een heerlijke plek is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms voor inspiratie en advies!

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!