Vitrona, sinds 1979 een begrip!

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Vitrona. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vitrona. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Vitrona met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Vitrona behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Vitrona alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Vitrona niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Vitrona, welke geen eigendom zijn van Vitrona, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Vitrona. Hoewel Vitrona uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Vitrona worden onderhouden wordt afgewezen.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.Showroom

Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

 

Showroom

Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur