Windvast en betrouwbaar

Uitvalschermen

 

We houden allemaal van de zon, maar hinderlijke warmte en zonlicht houden we op de warme dagen toch ook liever buiten. Onze Vitrona uitvalschermen hebben windvaste armen en bieden een hoge betrouwbaarheid. Dit maakt onze uitvalschermen zeer geschikt voor bijvoorbeeld hogere gebouwen. De uitvalschermen kennen we al lang, maar het blijft toch altijd nog een ideaal scherm in zijn toepassing.

 

Effectieve zonneschermen

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Storm- en windvast. Dankzij de toepassing van het glijarmtussenrolsysteem zijn onze uitvalschermen ook bij openslaande deuren toe te passen. Benieuwd of een uitvalscherm voor u een passende oplossing is? Kom gerust langs, wij denken graag met u mee.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!