Blikvanger van uw woning

Markiezen

 

Markiezen zijn een functionele en romantische aanvulling op uw woning, dankzij hun vriendelijke uitstraling. Met zonwering houdt u de binnentemperatuur van uw woning aangenaam en worden felle zonnestralen gefilterd tot een zacht licht. Ook zonlicht vanaf de zijkant wordt door de markies tegengehouden. Markiezen passen bij zowel een klassieke als moderne bouwstijl en zijn een ware blikvanger van uw pand.

 

Optimaal gebruiksgemak

Vitrona markiezen zijn er in vele soorten. Met het 'petmodel' creëert u ruimte voor een doorloop onder het markies. Het 'klapmodel' is met z'n grote uitslag ideaal als u openslaande deuren wilt combineren met het markies. En wilt u optimaal gebruiksgemak? Een Vitrona markies kan ook worden uitgevoerd met elektrische of volautomatische bediening. Wel zo fijn!

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!