Smaakvolle oplossing om lichtinval te regelen

Buitenjaloezieën

 

Een smaakmaker! Buitenjaloezieën zijn een prachtige oplossing voor uw woning of uw terrasoverkapping. Met buitenjaloezieën houdt u de warmte buiten, maar laat u wel daglicht binnen. De lamellen geven u de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval, zodat u zich niet opgesloten voelt. Van laagstaande of zijdelingse lichtinval zult u met buitenjaloezieën geen last hebben. 

  

Bedieningsmogelijkheden

Buitenjaloezieën zijn leverbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden zoals elektrische bediening of volledig geautomatiseerde systemen. Onze buitenjaloezieën zijn in diverse lamelsoorten en in talloze kleuren te verkrijgen. Ook geven buitenjaloezieën u een veilig gevoel, want ook de buitenjaloezieën zijn inbraakvertragend. 

 

Flexibele zonwering

Buitenjaloezieën zijn een flexibele oplossing voor zonwering, omdat ze u de mogelijkheid geven om het daglicht beter tot zijn recht te laten komen. Verder isoleren buitenjaloezieën in de winter en verkoelen ze in de zomer. Een ideale oplossing dus voor elk seizoen. Wilt u meer weten over onze buitenjaloezieën? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk voor een advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!