Tijdloos en modern tegelijk

Horizontale jaloezieën

 

Een sfeermaker in uw woning of bedrijfspand. Horizontale jaloezieën zijn tijdloos en modern tegelijk. Door de verschillen in breedte, materialen en kleuren zijn horizontale jaloezieën van Vitrona geschikt voor bijna iedere ruimte. Met jaloezieën kunt u de lichtinval goed regelen. Met veel zon in huis stelt u de lamellen gemakkelijk bij en filtert u de felle zoninval. 

 

Volledig naar uw smaak

We hebben een grote collectie jaloezieën met een ruime keuze aan kleuren, dessins en materialen. Zo hebben we o.a. jaloezieën van hout, aluminium of kunststof. Altijd een horizontale jaloezie die past bij uw smaak en wensen. We adviseren u graag in een van onze showrooms. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!