Functionele en stijlvolle verduistering

Rolgordijnen

 

Vitrona rolgordijnen zijn er in alle soorten en maten, kortom; voor ieder wat wils. Er is een ruime keuze aan stoffen, kleuren, dessins, structuren en materialen. Zoekt u verduisterende rolgordijnen of mogen ze nog iets licht doorlatend zijn? Vitrona beschikt in de showroom in Naaldwijk over een unieke Luxaflex® Inspiration Shop. Hier kunnen wij voor u de ideale situatie nabootsen. Dit doen wij met in speciaal frame met lichtbron, zodat u direct kunt zien wat de stofdikte voor invloed heeft op de lichtinval. Ideaal dus!

 

Oplossing op maat

Voor elke kamer is er een oplossing op maat, zelfs voor dakramen. Wilt u advies bij de aanschaf van rolgordijnen? Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!