Sfeerverhogend en functioneel

Shutters

 

Helemaal van nu en een prachtige oplossing om meer sfeer in een ruimte te creëren. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Door de lamellen te verstellen kunt u spelen met de lichtinval. Witte shutters zorgen voor een klassieke uitstraling, terwijl zwarte shutters juist voor een moderne en luxe uitstraling zorgen. Naast het toepassen in een woonruimte, zijn shutters ook heel mooi toepasbaar in bijvoorbeeld een badkamer. En wist u dat we shutters ook heel mooi op maat kunnen laten maken? Zo zijn shutters ook toe te passen in bijvoorbeeld een schuin raam.

 

Tijdloze toepassing

De panelen van onze shutters kunt u wegklappen en de lamellen zijn te verstellen. Vooral in serres, erkers en bij grote raampartijen worden shutters veel toegepast. Shutters geven een mooi geheel, en zijn een tijdloze toepassing. Interesse in shutters of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!