Als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open

Schuifdak terrasoverkapping

 

Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdakoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Deze overkapping biedt u het comfort van een overdekte terrasoverkapping, maar als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open. Het dak is zowel elektrisch als handmatig te openen. Maak uw schuifdakoverkapping nog completer met bijvoorbeeld geïntegreerde spotjes, zonwering, heaters, glaswanden en windschermen.

 

Aluminium profielen

Met onze terrasoverkapping van aluminium profielen kunt u zelf kiezen of u 2, 3 of 4 panelen wilt. Dit bepaalt hoeveel procent u het dak open kunt zetten. De profielen van de terrasoverkapping met schuifdak kunnen in elke RAL kleur geleverd worden, waardoor u de uitstraling van de overkapping kunt afstemmen op uw woning. Benieuwd geworden? Kom gerust langs voor inspiratie.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!