Voor een comfortabele leefomgeving

Screens

 

Tijdens de warme zomerdagen een comfortabele woon- of werkomgeving? Dat kan met onze screens. Screens bieden u bij grote glasoppervlaktes de ideale oplossing om de zon buiten uw woning te houden. Maar ook voor ramen waar weinig ruimte is voor bijvoorbeeld een uitvalscherm, biedt een screen de ideale zonwering. Doordat screens lichtdoorlatend zijn, behoudt u het zicht naar buiten en voorkomt u inkijk naar binnen.

 

Windvaste screens

U kunt deze screens met een gerust hart de gehele dag naar beneden laten, want ze kunnen windsnelheden tot 120 km per uur aan.

Bekijk meer

Standaard screens

Deze verticale screens rekenen tot 92% af met zonwarmte en straling, maar geeft geen opgesloten gevoel.

Bekijk meer

Veranda screens

Met de veranda screens kunt u de temperatuur en lichtinval van uw veranda de gehele dag naar eigen wens regelen.

Bekijk meer

Bedrukte screens

Een persoonlijke tint aan uw screens geven? Laat uw screens bedrukken! U kunt zelf de bedrukking bepalen.

Bekijk meer

Speciale screens

Heeft u ramen met een afwijkend formaat? Dan zijn onze speciale, op maat gemaakte, screens voor u de oplossing.

Bekijk meer

Als wonen genieten wordt

Ideale daglichtregeling

Onze screens zorgen voor een ideale daglichtregeling in uw woning of kantoor. Onze screens zijn zowel met handbediening als met automatische bediening te leveren. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!