Zelfs bij hoge windsnelheden kunt u deze screens naar beneden laten

Windvaste screens

 

Tijdens de warme zomerdagen in een koele woonkamer thuiskomen? Dat kan met onze windvaste screens. U kunt deze screens met een gerust hart de gehele dag naar beneden laten, want ze kunnen zelfs windsnelheden tot 120 km per uur aan. Een ideale oplossing dus. Door speciale ‘ritssluitingen’ is deze zonwering geschikt voor hoger gelegen ramen. 

  

Geen opgesloten gevoel

U heeft geen opgesloten gevoel met de windvaste screens van Vitrona. Met onze screens kunt u namelijk gewoon naar buiten kijken (naar binnen kijken kan niet). Ook laten de screens voldoende zonlicht door, maar houden de binnentemperaturen wel aangenaam, zelfs tijdens een hittegolf. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!