Creëer uw nieuwe lievelingsplek in huis

Buitenkamers

 

Buitenkamers zijn de trend van dit moment. Met een luxe buitenkamer van Vitrona vergroot u niet alleen uw woonruimte maar creëert u uw lievelingsplek in huis. De buitenkamer biedt u een verlengstuk van uw woning. Heerlijk thuis tot rust komen en genieten van uw tuin, overdag of in de avond, het hele jaar door.

 

Overkapping met zonwering

Met de optionele zonwering onder of boven het glas bent u verzekerd van een koele plek tijdens de warmste dagen. En wat dacht u van terrasverwarming of fraai ingebouwde verlichting? Uw buitenkamer wordt een echte sfeerkamer, waar u jaarrond een aangename plek heeft. Bepaal zélf in welke allure u wilt wonen en kies voor een stijlvolle buitenkamer van Vitrona!

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen buitenkamer kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in buitenkamers, terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!