Elegante patronen en rijke texturen

Plissé shades

 

De Plissé Shades zijn bekend om hun geplooide uiterlijk. Een elegante oplossing voor uw ramen. Met de Plissé Shades kunt u zelf bepalen welke lichtinval u wilt: lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Plisse shades kunnen voor hele diverse ramen van elke vorm en afmeting geplaatst worden.

 

Brede collectie stoffen en kleuren

Door de toepassing van Plissé Shades krijgt u geen opgesloten gevoel en kunt u gewoon naar buiten kuiken. Ook voor Plissé Shades bieden wij een brede collectie stoffen, kleuren en prints. heeft u interesse? Kom gerust langs bij een van onze showrooms.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!