Ideale oplossing voor een groot terrasoppervlak

Zonwering terrasoverkapping

 

Een terrasoverkapping met zonwering is een ideale oplossing als u een groot terrasoppervlak heeft. Met de zonwering terrasoverkapping heeft u een stabiele oplossing voor uw terras, en behoudt u het echte buitengevoel met een sfeervol zonnescherm. De overkapping met textieldoek zorgt voor goede bescherming tegen de zon en de wind, zodat u vaker buiten kan genieten. Wij bieden een veelzijdig zonwering systeem, geschikt voor elke situatie.

 

 

Textieldoek

Dankzij de slimme mechaniek van de overkapping staat het doek van de zonwering terrasoverkapping altijd strak gespannen. Hierdoor biedt het doek nog meer bescherming tegen hevige regen en windstoten. Het scherm is, in tegenstelling tot normale zonwering, ook te gebruiken in het voor- en naseizoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!