Raamdecoratie die zich automatisch aanpast aan uw voorkeuren

Elektrische raamdecoratie PowerView

 

Raamdecoratie die zich automatisch aanpast aan uw voorkeuren, ieder moment van de dag? Met de nieuwste PowerView raamdecoratie is dit mogelijk. Stel bijvoorbeeld in dat uw raamdecoratie het ochtendlicht in uw huis verwelkomt als u wakker wordt. Wanneer de dag ten einde komt, kunt u voor het slapen gaan uw raamdecoratie weer automatisch laten sluiten. Heerlijk toch!

 

Bedien de raamdecoratie in uw hele huis

Met de PowerView kunt u alle raamdecoratie in uw huis aansluiten en bedienen. Gemak dient de mens! Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bedieningsmogelijkheden? We vertellen u er graag meer over in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!