Voor zowel klassieke als moderne interieurs

Houten jaloezieën

 

Een veel toegepaste raamdecoratie van nu zijn de houten jaloezieën. Gaat u voor de klassieke witte versie of juist een luxe uitstraling met de zwarte lamellen? Door de houten lamellen te combineren met een mooie band, kunt verrassende combinaties maken. Met houten jaloezieën voor het raam heb je vrij uitzicht zonder dat mensen bij u naar binnen kunnen kijken. Met de lamellen kunt u de lichtinval eenvoudig regelen.

 

Voor klassieke en moderne interieurs

Door de brede kleurkeuze voor de lamellen en de band, zijn de combinaties eindeloos. Dit maakt de houten jaloezieën geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Meer weten of wilt u eens kijken welke kleuren u aanspreken? Kom gerust een langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!