Raamdecoratie en buitenzonwering in één

Binnenzonwering

 

Onze binnenzonwering combineert de voordelen van raamdecoratie en buitenzonwering in één product. Er is altijd wel een oplossing voor uw ramen. Weet u niet wat het beste bij uw ruimte past ? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de tal van mogelijkheden en keuzes in stoffen, kleuren en patronen. Met een speciaal frame met lichtbron kunnen wij zelfs laten zien hoe de lichtinval van uw stofkeuze is.

 

Functioneel in de winter en zomer

Binnenzonwering reflecteert en filtert het zonlicht en kan unieke warmtewerende eigenschappen hebben in de zomer. In de winter heeft het juist weer isolerende eigenschappen. En ook voor de akoestiek biedt binnenzonwering de oplossing voor uw ruimte. Kom gerust eens langs in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een persoonlijk advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende binnenzonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in binnenzonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!