Geschikt voor elke situatie en ieder seizoen

PVC terrasoverkapping 

 

Een PVC terrasoverkapping biedt het gehele jaar bescherming tegen warmte, kou, regen, zon en wind. Voordelen van een PVC-zonnescherm is dat het 100% waterdicht is en zeer windbestendig. Om deze reden wordt PVC doek dan ook veel toegepast op een dakterras, een horeca-terras of bijvoorbeeld bij strandtenten.

 

 

Elk seizoen genieten

Onze PVC terrasoverkapping is een veelzijdig zonwering systeem, geschikt voor elke situatie en ieder seizoen. Het dak kan worden voorzien van een schuifbaar systeem, waardoor het dak te openen en te sluiten is, passend bij de weersituatie. Interesse? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk voor een advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!