Perfecte regeling van warmte en licht

Duette shades

 

Met Duette Shades heeft u een ideale regeling van warmte en licht in huis, het hele jaar door. Duette Shades zijn een stijlvolle en efficiënte oplossing voor uw ramen. Het is tevens ook een raamdecoratie die perfect past in dakramen en draai- en kiepramen. De lichtinval kunt u zelf bepalen door te kiezen voor lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. 

  

Stijlvolle stoffen en kleuren

We hebben Duette Shades in verschillende stoffen, kleuren en transparanties beschikbaar. Keuze genoeg! Heeft u interesse? Kom gerust een langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een persoonlijk advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!