Prachtige, unieke carports

Carports

Een carport alleen maar functioneel en geen toevoeging aan ‘t huis? Niet bij Vitrona! Wij realiseren prachtige en unieke carports welke losstaand of vast aan het huis kunnen worden gerealiseerd. Geen ronde of afgeschuinde daken maar rechte daken zonder ook maar een enkele schroef in zicht.

 

De Algarve Canvas Carport

Het vaste dak van de Algarve Canvas is opgebouwd uit 2 lagen: Bovenaan een stevig dak uit gelakte, geprofileerde staalplaat, onderaan een naadloos plafond zonder dwarsbalken of tussenliggers, dankzij een strak opgespannen doek. De carport komt met zijn eigen waterafvoer welke onzichtbaar is geïntegreerd in de structuur.

Uw auto beschermen

Uw auto beschermen tegen de invloeden van buitenaf? Een carport beschermt uw voertuig tegen regen, zon, vogelpoep, bladeren, etc. Ook heeft u minder last van vrieskou en sneeuw.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende overkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in overkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!