Sinds 1979 gepassioneerd van luxueus buitenleven

Het is onze drive om u ultiem te laten genieten van een eigen droomplek aan huis. Vanuit oprechte interesse vragen onze specialisten door naar uw wensen en weten die perfect te vertalen naar een luxueus buitenverblijf. Een ontwerp waarmee we u verrassen, met oog voor hoogwaardige materialen en technische hoogstandjes.

We hechten waarde aan onze manier van werken en de vakkundigheid waarmee we uw droomplek realiseren. Van oriƫntatie in onze showroom, 3D visualisatie van uw project, persoonlijk advies tot montage en service. Zo zorgen we met onze producten voor een toevoeging aan uw woning waar u lang van kunt genieten.

Neem contact op

Kennis en expertise

Uw wensen voor een exclusieve tuinkamer, terrasoverkapping of poolhouse vormen onze leidraad. Vanuit kennis en expertise stellen we de juiste vragen, zodat u exact krijgt waar u gelukkig van wordt.

Nieuwste ontwikkelingen

Sterker nog, door de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden en onze hoge kwaliteitstandaard zult u verrast zijn van het eindresultaat. Een plek die nog mooier is dan dat u had durven dromen.

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek vol inspiratie
  • Visualisatie van uw wensen in een 3D ontwerp
  • Een volledig voorstel op maat
  • Realisatie van uw project

Het team

Ons team van outdoor specialisten, designers en monteurs zijn gedreven om met enthousiasme uw outdoor living te realiseren. Een houding waardoor u zich gehoord voelt. Door het inzetten van onze eigen mensen kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Iets wat wij voor u heel belangrijk vinden.  

Maak een afspraak in de showroom