vitrage, gordijnen en binnenzonwering in één

Silhouette shades

 

Stijlvol! Dat kun je zeker zeggen van de Silhouette Shades. Met deze vorm van raamdecoratie combineert u de voordelen van vitrage, gordijnen en binnenzonwering in één. U kunt perfect de lichtinval in huis regelen. Silhouette Shades zijn luchtig, decoratief en creëren extra sfeer in uw ruimte. In onze showroom in Naaldwijk hebben wij een Luxaflex® Inspiration Shop. U bent van harte uitgenodigd om in deze inspiratieruimte zelf te kunnen ervaren hoe smaakvol deze raamdecoratie is. 

 

UV-bescherming

Hoe de zon buiten blijft met Silhouette Shades? De achterzijde is voorzien van zonreflecterend materiaal en weert 97% van de UV-straling. Wilt u meer weten over deze smaakvolle oplossing voor uw ramen? Komt gerust langs, we vertellen u er graag meer over in een van onze showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!