Thuissituatie nabootsen

Luxaflex® inspiration shop

 

Spelen met de juiste lichtinval voor een ideale situatie thuis. Wie wilt dit niet? In onze Luxaflex® Inspiration Shop kunnen wij met uw favoriete product een thuissituatie nabootsen, zodat u zeker het juiste product kiest.

 

Uitgebreide Luxaflex® productpresentatie

In de speciaal ingerichte Luxaflex® shop vindt u een uitgebreide productpresentatie van alle soorten raamdecoratie met bijbehorende kleurmogelijkheden, maar ook van de diverse besturingssystemen van Luxaflex®. Naast raamdecoratie vindt u ook de oplossingen op het gebied van horren, zoals plissé hordeuren, inzethorren en vaste raamhorren.

 

Nabootsen thuissituatie

In de shop kunnen wij situaties nabootsen met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit. In dit frame kunnen wij uw voorkeursproduct plaatsen, zodat u ter plekke ziet wat het effect van de lichtinval van dit product en de stof is. Zo weet u zeker dat u de juiste productkeuze maakt.

 

Als wonen genieten wordt

Benieuwd naar onze Luxaflex® Shop?


U bent van harte welkom in onze showroom in Naaldwijk, om kennis te maken met ons team en het brede productaanbod van Luxaflex®.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!