Biedt uw gasten een comfortabele plek op het terras

Horeca terrasoverkapping 

 

Heeft u een restaurant, strandtent, cafe of andere horeca-gelegenheid? De horeca terrasoverkappingen van Vitrona zijn uitermate geschikt voor grotere terrassen, horecagelegenheden of strandtenten. Met deze terrasoverkappingen biedt u uw gasten een comfortabele plek op het terras, zowel met het zonnetje, maar ook als het wat minder weer is. 

 

Overkapping met PVC doek

Een horeca terrasoverkapping wordt veelal voorzien van een PVC doek, dat waterbestendig en windvast is. Het horizontale doek in het dak van de horeca terrasoverkapping kan in- en uitschuiven, maar door een speciaal systeem kan het doek bijvoorbeeld ook onder een hoek geplaatst worden.

Eindeloze mogelijkheden

Naast praktisch zijn onze horeca terrasoverkappingen een visueel hoogstandje en geven zij uw restaurant een verzorgde uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een overkapping met PVC doek tot een heuse overkapping met lamellendak. Kom dus  gerust eens langs in een van onze showrooms voor meer informatie en advies. Wij kunnen de terrasoverkapping volledig afstemmen op uw wensen.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!