Eenvoudig stoffen langs elkaar schuiven

Twist shades

 

Een verrassende oplossing voor uw ramen! Met Twist Shades kunt u eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig afgesloten positie. Zo creëert u de perfecte uitstraling voor uw raam, passend bij de sfeer die u wilt creëren. Vitrona beschikt in zijn showroom in Naaldwijk over een Luxaflex® Inspiration Shop. Hier vindt u de brede collectie die wij bieden op het gebied van raamdecoratie. 

 

Spelen met lichtinval

Twist Shades zie je tegenwoordig veel toegepast. En dat is niet voor niks. Met Twist Shades kunt u spelen met lichtinval en privacy. Het is een smaakvolle oplossing voor uw ramen. Kom gerust eens langs bij een van onze showroom in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een passend advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende raamdecoratie-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in raamdecoratie, horren en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!