Wij houden u up-to-date

Roobol Exclusive Cars is onze nieuwe onderbuurman

Sinds begin dit jaar waren we bij Vitrona opzoek naar een nieuwe onderbuurman. Onder onze showroom in Berkel en Rodenrijs was een ruimte vrijgekomen en uiteindelijk vonden wij in Arie Roobol de ideale onderbuurman. 

Vanaf oktober 2020 is hij in zijn nieuwe pand getrokken. Het bedrijf Roobol Exclusive Cars is zoals de naam aangeeft dealer van Luxe personen auto’s.  

Roobol exclusive cars
Roobol exclusive cars
Roobol exclusive cars

Hoe is het eerste contact tot stand gekomen?
Arie bezocht onze showroom omdat hij onze te huren ruimte gezien had van af de weg. Hij heeft toen direct de mooie ruimte kunnen bekijken.

Waarom gekozen voor deze huurder?
Het was een prettige kennismaking en we hadden direct een klik. Arie wilde er iets moois van maken met zijn luxe auto’s, dit past goed bij een gedeelte van ons assortiment; luxe tuinkamers.

Hoe bevalt het tot nu toe? Waarom is het de ideale onder buurman? 
Contact ervaren wij als zeer prettig en loyaal, Arie hebben wij de kans gegeven om eerst 2 jaar te huren zodat hij zijn bedrijf van de grond kan krijgen en met niet al te veel risico’s. Als het slaagt hebben we de mondelinge afspraak voor een langdurige relatie. Tot nu toe bevalt de locatie Arie ontzettend goed en loopt de handel ook al direct goed.

Welkom Arie Roobol. Veel succes op deze nieuwe locatie! 

 

 

 

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op