Aangenaam in de schaduw

Zonwering regio Zoetermeer

 

Overdag relaxen in de schaduw en 's avonds langer genieten van het buiten zijn door de warmte die onder het zonnescherm blijft hangen? Met kwalitatief hoogwaardige zonwering van Vitrona creëert u meer genietmomenten in uw tuin. Bezoek een van onze showrooms en ontdek de crème de la crème in zonwering en wooncomfort. Vanuit Zoetermeer zijn onze showrooms uitstekend bereikbaar.
 

De zon buiten houden

Ons zonwering-assortiment bestaat o.a. uit markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen en serre zonwering. Voor iedere woning in Zoetermeer en omgeving hebben wij de passende zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. Met zonwering van Vitrona bepaald u zelf de hoeveelheid schaduw en houdt u zoninval en hitte buiten. 

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. Bezoek een van onze showrooms en laat u door onze experts adviseren.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!