Aangenaam in de schaduw

Zonwering Westland

 

Vitrona is dé zonwering specialist van het Westland

Wil u overdag de zon buiten houden, zodat het in huis niet te warm wordt of de zon niet in uw ogen schijnt? Het kan met de zonwering van Vitrona. En naast de functionele eigenschappen van onze zonwering, voegt u ook een elegant product toe aan uw woning, waardoor het uiterlijk van uw woning aanzienlijk mooier wordt.

Met onze uitgebreide showroom in Naaldwijk zijn wij zeer centraal gelegen in het Westland en altijd in minder dan 15 minuten te bezoeken. Kom gerust eens langs om onze zonwering te bekijken en u te laten adviseren. We staan graag voor u klaar.

Wilt u liever eerst inspiratie op doen en kijken welke zonwering wij u te bieden hebben? Download het lookbook!

 

De mooiste zonwering van Westland

Vitrona levert de mooiste zonwering van Westland. Door de jaren hebben we veel woningen, panden en gebouwen mogen voorzien van onze zonwering. Of je nu door Naaldwijk, De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Kwintsheul, Maasdijk, Honselersdijk of Wateringen rijdt, de kans is groot dat je zonwering van Vitrona ziet. Wilt u ook de beste kwaliteit zonwering. Plan een afspraak. Of heeft u vragen? Neem contact op. 

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn de ideale zonwering voor uw terras. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw.

Knikarmschermen

Markiezen

Onze markiezen passen bij zowel een klassieke als moderne bouwstijl en zijn een ware blikvanger van uw pand.

Markiezen

Uitvalschermen

Onze Vitrona uitvalschermen hebben windvaste armen, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld hogere gebouwen.

Uitvalschermen

Serre zonwering

Wilt u dat bij zonnig weer uw serre of veranda niet te warm wordt? Kies dan voor Vitrona serre zonwering.

Serre zonwering

Zonneschermen

De kwalitatief hoogwaardige zonneschermen van Vitrona bieden bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte.

Zonneschermen

Buitenjaloezieën

Een smaakmaker! Buitenjaloezieën zijn een prachtige oplossing voor uw woning of uw terrasoverkapping.

Buitenjaloezieën

Buitenzonwering

Een zonnescherm buiten uw woning biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte binnen uw woning.

Buitenzonwering

Screens

Screens bieden u bij grote glasoppervlaktes de ideale oplossing om de zon buiten uw woning te houden. Ervaar het zelf.

Screens

Verschillende soorten zonwering

Voor iedere woning in Westland hebben wij passende zonwering. Ons assortiment varieert van knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen tot terrasoverkappingen en rolluiken. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste kleuren en oplossingen. Uiteraard kunnen we de zonwering ook bij u inmeten en monteren.

Wilt u overdag relaxen in de schaduw en 's avonds langer genieten op het terras door de warmte die onder de zonwering blijft hangen? De zonwering van Vitrona biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte. Zowel binnen in uw woning als op uw terras.

Uitgegroeid tot een vakkundig en professioneel familiebedrijf, zijn wij al sinds 1979 gespecialiseerd in het leveren en monteren van de beste kwaliteit zonwering in 't Westland. Door de jaren heen hebben we veel onderzoek gedaan naar de beste merken en soorten zonwering. Vitrona kiest altijd voor kwaliteit. En dit ziet u in ons assortiment en de kwaliteit van uw product.

Benieuwd welke soorten zonwering wij voor u kunnen leveren en monteren? Bekijk hieronder de populairste soorten zonwering in 't Westland.

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

Zonwering laten installeren in Westland

Bezoek onze showroom in Naaldwijk

Als u een van onze showrooms binnenloopt merkt u meteen dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van het Westland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!