Aangenaam in de schaduw

Zonwering regio Bergschenhoek

 

Overdag relaxen in de schaduw en 's avonds langer genieten op het terras? De kwalitatief hoogwaardige zonwering van Vitrona biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Bekijk ons uitgebreide zonwering-assortiment in een van onze showrooms.

 

De zon buiten houden

Ons zonwering-assortiment bestaat o.a. uit knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en serre zonwering. Voor iedere woning in Bergschenhoek hebben wij passende zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste kleuren en oplossingen. Met zonwering van Vitrona bepaald u zelf de hoeveelheid schaduw en houdt u zoninval en hitte buiten. 

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn de ideale zonwering voor uw terras. U bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw.

Bekijk meer

Markiezen

Onze markiezen passen bij zowel een klassieke als moderne bouwstijl en zijn een ware blikvanger van uw pand.

Bekijk meer

Uitvalschermen

Onze Vitrona uitvalschermen hebben windvaste armen, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld hogere gebouwen.

Bekijk meer

Serre zonwering

Wilt u dat bij zonnig weer uw serre of veranda niet te warm wordt? Kies dan voor Vitrona serre zonwering.

Bekijk meer

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!