Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Terrasoverkappingen regio Zoetermeer

 

Iedereen brengt graag veel tijd buiten door. Heerlijk in de zon zitten, verkoeling vinden in de schaduw of een lekker briesje met open armen ontvangen. Creëer met een terrasoverkapping van Vitrona nog meer genietmomenten in uw tuin door controle te houden over de hoeveelheid zoninval, schaduw en wind. Zo verlengt u niet alleen uw buitenseizoen, maar kunt u ook meer genieten van het buitenzijn. 

 

Personalisatie mogelijkheden

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden. Van glazen terrasoverkappingen tot luxe buitenkamers en nog veel meer. Een terrasoverapping van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak in Zoetermeer. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms, die vanuit Zoetermeer uitstekend bereikbaar zijn, ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort. 

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!