Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Terrasoverkappingen Westland

 

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping voor uw villa of buitenhuis in het Westland? Kijk dan niet verder dan Vitrona. Onze terrasoverkappingen zijn wooncomfort van het hoogste niveau. Het terras wordt een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. 

 

Oneindige personalisatie mogelijkheden

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben een oneindig aantal personalisatie-mogelijkheden en een tijdloos design. Van glazen overkappingen tot luxe buitenkamers. Een veranda van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat service en productbeleving bij ons centraal staan. Wij begeleiden u van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen en verder. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!