Wooncomfort van het hoogste niveau

Terrasoverkappingen

 

Ongeacht het weer brengen we graag zo veel mogelijk tijd buiten door. Het gezellig samenzijn met vrienden of familie, een goed boek lezen, een lekker wijntje drinken, het maakt niet uit wat u doet, ervaar hoe uw leven verandert als u het buiten doet. Met een terrasoverkapping van Vitrona wordt uw terras een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. 

 

Elegant verlengstuk van uw woning

Voor onze terrasoverkappingen gebruiken we de meest hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. Een terrasoverkapping van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning. Van lamellen overkappingen tot complete buitenkamers, de mogelijkheden zijn legio. Denk hierbij aan:

- Terrrasoverkapping met een glazen dak -

Buitenkamers -

Terrasoverkapping met een lamellen dak -

Terrasoverkapping met schuifdak -

- Terrasoverkapping voorzien van zonwering -

Terrasoverkapping van PVC -

Onze overkappingen hebben een tijdloos design en bieden voor iedere woning een unieke en eigentijdse oplossing.

 

Smaakvol tot in detail

 

Oneindige personalisatie-mogelijkheden

Onze terrasoverkappingen hebben oneindige personalisatie-mogelijkheden en talloze integreerbare oplossingen. Denk aan zipscreens in diverse designs om de perfecte schaduw te creëren of aan extra glazen wanden om windvrij te kunnen genieten. Of til uw terrasoverkapping naar een nog hoger niveau met sfeervolle led-verlichting voor de avonduren, een heatersysteem voor de koudere dagen en ingebouwde speakers. Een terrasoverkapping van Vitrona is wooncomfort van het hoogste niveau.

 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat service en productbeleving bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

Vitrona, sinds 1979 een begrip!

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!