Op maat gemaakt

Speciale rolluiken

 

De speciale rolluiken van Vitrona zijn geschikt voor bijna alle raamsoorten. Wat maakt deze rolluiken nu speciaal? Niks is te gek, want deze rolluiken zijn volledig op maat te maken. Zo kan dit rolluik voor afwijkende ramen gerealiseerd worden en houdt u ook bij bijvoorbeeld uw schuine raam het licht en de warmte buiten tijdens warme zomerdagen.

 

Isolerend en inbraakvertragend

Tijdens koude winterdagen houden onze speciale rolluiken uw woning of pand aangenaam door hun isolerende werking. Daarnaast werken de rolluiken van Vitrona inbraakvertragend, wat ook een veilig gevoel geeft. Kom gerust eens langs in onze showroom in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een persoonlijk advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende rolluik-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in rolluiken en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!