Recentelijk gerealiseerd

Terrasoverkapping voor tennispark LTC Naaldwijk

  • Gebouw: Tennispark
  • Project: Plaza Viva terrasoverkapping
  • Locatie: Naaldwijk

Renovatie Tennispark

Toen LTC Naaldwijk in 2017 de plannen maakte voor een grootscheepse renovatie van het tennispark, kwam voor de aanbesteding van de terraszonwering al snel Vitrona nadrukkelijk in beeld. Logisch, het Naaldwijkse bedrijf is al 40 jaar specialist als het gaat om zonwering. Daarnaast zijn enkele medewerkers van Vitrona al jarenlang graag geziene gasten op het tenniscomplex.

Een tevreden klant

Tennisparkbeheerder Raymond Scholtes van LTC Naaldwijk kan zich de eerste contacten omtrent de overkapping - die tevens dienst doet als zonwering- nog goed herinneren: "Wij hadden natuurlijk onze eigen wensen en eisen voor de terraszonwering. Voor onze gasten is het belangrijk dat ze in de zomer op ons terras lekker uit de zon en uit de hier toch vaak aanwezige wind kunnen zitten. Verder moest het natuurlijk passen in onze nieuwe uitstraling. Daar is Vitrona voortvarend mee aan de slag gegaan. Ze toonden ons een 3D-tekening, die een uitstekend beeld gaf van hoe het er in de praktijk uit komt te zien. Het voorstel betrof een zogeheten overkapping van doek (Plaza Viva). Dat systeem is het meest stabiel onder winderige omstandigheden, zowel overkapping als zonwering en paste tevens uitstekend in de look-and­feel van het nieuwe park. Zo was rekening gehouden met de kleurstelling van het clubgebouw en de terrastegels. Qua kleur werd uiteindelijk gekozen voor licht antraciet met een streepje lichtgroen erdoorheen. Dat bleek een schot in de roos, want het combineerde uitstekend."

Plaza Viva bewijst kwaliteit

De terraszonwering van Weinor werd tijdens de officiële opening van 1 april 2019 gepresenteerd en heeft zijn waarde dus al een zomer lang kunnen bewijzen. "Dat heeft hij zeker gedaan", besluit Raymond enthousiast. "De reacties van onze leden en gasten waren erg positief. De textiele terraszonwering is dan ook echt een verrijking van ons vernieuwde sportpark gebleken, waar we nog jaren met veel plezier gebruik van zullen maken."

Weten wat er bij u mogelijk is?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of pand? Kom gerust langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Terrasoverkapping voor tennispark LTC Naaldwijk
Terrasoverkapping voor tennispark LTC Naaldwijk
Terrasoverkapping voor tennispark LTC Naaldwijk