Recentelijk gerealiseerd

Mooi uithangbord voor de regio

  • Gebouw: World Horti Center
  • Project: Screens
  • Locatie: Honselersdijk

maken van de juiste keuze

Na een heftige storm waaide de huidige zonwering van World Horti Center kapot. Er werden een aantal offertes opgevraagd voor het plaatsen van een nieuwe zonwering. Directrice Puck van Holsteijn koos uiteindelijk voor VITRONA zonwering en terrasoverkappingen uit Naaldwijk. ‘Wij vinden het leuk om met World Horti Center lokale ondernemers te ondersteunen. Een ander pluspunt was dat er door Ronald van Loon (vertegenwoordiger VITRONA) goed werd meegedacht’ aldus van Holsteijn.

dsc09808a kopie

goed advies

World Horti Center is feitelijk een grote kas, die zodra de zon gaat schijnen flink opwarmt.  Van Holsteijn: ‘Naast de warmte is het natuurlijk ook belangrijk dat  de zonwering bij een volgende storm wél blijft zitten.’ Aan de hand van deze wensen werd er door Ronald een goed advies gegeven over het meest geschikte product.

world horti centre 3

mooi uithangbord voor de regio

Naast de kwaliteit van het product is er door VITRONA en World Horti Center ook nagedacht over de kleur van de stormvaste screens en de bakken waar de screens in bevestigd zijn. Dit moest namelijk wel kloppen bij de rest van de uitstraling van het pand. ‘Dat is goed gelukt vinden wij, aldus Puck van Holsteijn. Het totaalplaatje op het campusterrein is een mooi uithangbord voor de regio geworden’.

world horti centre 8

Weten wat er bij u mogelijk is?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.