Recentelijk gerealiseerd

Mooie lamellen tuinkamer van Renson & Weinor

  • Product: lamellen overkapping met glazen schuifwand
  • Locatie: Leiden
  • Leverancier: Renson & Weinor

Kubistische vormgeving

De kubistische vormgeving van deze tuinkamer past perfect bij het uiterlijk van de woning. De lamellen in de overkapping zijn in het wit geadviseerd, zodat er een gevoel ontstaat dat er nog steeds veel licht is, ook binnenshuis. Dit is belangrijk omdat de tuinkamer aan de gevel van de woning is gepositioneerd. De stoere, vaste zijwand in het antraciet zorgt ervoor dat het een rustig geheel wordt.

vitrona tuinkamer glazen schuifwand

Roteerbare lamellen

De lamellen in de overkapping zijn roteerbaar, eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Door de lamellen te roteren kun je van de zonnestralen genieten, licht trekken, of juist de overkapping naar de gesloten stand sturen bij slechte weersomstandigheden. In de overkapping zit een vals verloop, waardoor het regenwater wordt afgevoerd naar de voorlijst. In de voorlijst bevindt zich de watergoot en watert het systeem uiteindelijk af door de staanders.

Foto door: jordybrada.com

Wanden en heaters

De glazen schuifwanden kunnen naar wens, open of dicht geschoven worden. Daardoor kan er op ieder moment van de dag worden genoten van de buitenlucht. De zijkant is aangekleed met een spiekozijn van vast glas, met daaronder een stoere aluminium wand. Een perfecte combinatie van privacy en licht. Wordt de temperatuur minder aangenaam? Aan de bovenligger, in het midden van de dubbele overkapping, bevinden zich een viertal terrasverwarmers waarmee een aangename temperatuur gecreëerd kan worden.

Foto door: jordybrada.com

Meer weten over dit project?

Maak dan een afspraak in één van onze showrooms of vul het contactformulier in.